Εθελοντική Αιμοδοσία Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Εθελοντική Αιμοδοσία
Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

 
Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού», το 49ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017.
 
Η αιμοδοσία θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (προαύλιο Αμφιθεάτρου) του 1ου ορόφου του κτηρίου της οδού Αντωνιάδου, από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου κατά τις ώρες 11:00 έως 17:30.
 
Τα παιδιά περιμένουν από όλους εμάς, Καθηγητές, μέλη ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΔΠ, Διοικητικό Προσωπικό και κυρίως τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας, τη στοργή και την πολύτιμη προσφορά μας.
 
Παρακαλούνται οι διδάσκοντες να ενημερώσουν τις φοιτήτριες και φοιτητές τους κατά τη διάρκεια των διαλέξεων για την ανάγκη συμμετοχής τους στην προσπάθεια αυτή, και για τον επιπλέον λόγο ότι το Νοσοκομείο Παίδων έχει συνδράμει κατ’ επανάληψη το Πανεπιστήμιό μας, καλύπτοντας τις ανάγκες σε αίμα πολλών φοιτητών, μελών του προσωπικού μας ή συγγενών τους.
 
Όλοι, όσοι μπορείτε, ελάτε να λάβετε μέρος στο 49ο διήμερο αιμοδοσίας, που διοργανώνεται στο Πανεπιστήμιό μας από το 1994 και να δώσετε λίγο αίμα δείγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπό μας που υποφέρει.
 
Προτρέψτε τους συναδέλφους και τους φοιτητές μας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια!

 

Από την Πρυτανεία
του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

 
Διοργάνωση:
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»
 
Υποστηρίζεται από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και την Ομάδα Κοινότητας στο ΟΠΑ
 
 

ID: 
168