26-11-2007 id:67

Σημαντική Διάκριση για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη χώρα μας η εκλογή του Καθηγητή Γεώργιου Ι. Αυλωνίτη ως Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.

Ο καθηγητής του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κος Γεώργιος Ι. Αυλωνίτης, εξελέγη Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (European Marketing Academy - EMAC) στις πρόσφατες εκλογές που έγιναν μεταξύ των 900 μελών της Ακαδημίας από 60 χώρες. Η θητεία του είναι διετής (2008-2010) και είναι η πρώτη φορά από την ίδρυση της Ακαδημίας που εκλέγεται Πρόεδρος από χώρα της Νότιας Ευρώπης. Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε κατά τη διάρκεια του 36ου Ετήσιου Συνεδρίου της Ακαδημίας στο Reykjavik της Ισλανδίας (22-25 Μαΐου 2007).

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Μάρκετινγκ είναι ο κορυφαίος Ευρωπαϊκός Ακαδημαϊκός Φορέας του Μάρκετινγκ, αποτέλεσμα συνεργασίας δυο πολύ σημαντικών επιστημονικών ινστιτούτων: του EIASM (European Institute for Advanced Studies in Management) και του EFMD (European Foundation for Management Development).

Ο κος Αυλωνίτης είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ την περίοδο 1990-1993 και για πολλά χρόνια αντιπροσώπευε τη χώρα μας στην Εκτελεστική Επιτροπή (Executive Committee) της Ακαδημίας.