14-1-2008 id:365

Το Τμήμα ΟΔΕ του ΟΠΑ και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης οργανώνουν ημερίδα με θέμα: Η εφαρμογή των ΔΛΠ στην Ελλάδα: Προβλήματα, αδυναμίες, οφέλη και προοπτικές (8/12/08)

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης οργανώνουν ημερίδα με θέμα: "Η εφαρμογή των ΔΛΠ στην Ελλάδα: Προβλήματα, αδυναμίες, οφέλη και προοπτικές". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008, ώρα 17:30μμ, στην Αίθουσα Διαλέξεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 29.

Βασικοί ομιλητές είναι ο Αν. Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΠΑ) και ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής Παναγιώτης Βρουστούρης (ΣΟΛ Α.Ε.).

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη μιας σειράς σημαντικών ζητημάτων που βρίσκονται στο επίκεντρο της καθημερινής πρακτικής ελεγκτών και οικονομικών διευθυντών. Πολλά από τα θέματα αυτά δεν έχουν, μέχρι σήμερα, μελετηθεί συστηματικά στην Ελλάδα και δεν έχουν τεθεί σε δημόσιο διάλογο. Τα αποτελέσματα της έρευνας αφορούν, επίσης, στις αρμόδιες εποπτικές και ρυθμιστικές αρχές και στα προϊστάμενα υπουργεία, καθώς αναδεικνύουν ορισμένα από τα χρόνια προβλήματα εκσυγχρονισμού της ελληνικής οικονομίας, αλλά και των κρατικών διοικητικών και εποπτικών δομών.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε εδώ.

ΧΟΡΗΓΟΙ

ALPHA BANK          epsilon net        ICAP GROUP