Αρχείο Ειδήσεων Πανεπιστημίου

Πίνακας Ενότητας Εκτύπωση

27-5-2008 id:189

4ο Διεθνές Συνέδριο στη "Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ευρώπη: Τάσεις και Προκλήσεις" από το ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ (30/5/2008)

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το 4ο Διεθνές Συνέδριο στη "Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ευρώπη: Τάσεις και Προκλήσεις" στο Ξενοδοχείο, Park Hotel, στις 30 Μαΐου 2008.

Η ημερίδα αποσκοπεί στο να ενημερώσει τους επαγγελματίες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού για τις σύγχρονες τάσεις στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά και Ψυχολογία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονται η Καθ. Denise Rousseau , Καθηγήτρια Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Carnegie Mellon University και πρόεδρος του μεγαλύτερου οργανισμού Management στις ΗΠΑ (Academy of Management ) το διάστημα 2004-2005, ο Καθ. Wolfgang Mayrhofer , Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς και Διοίκησης, Vienna University of Economics and Business (Austria) και ο Καθ. Chris Brewster , Καθηγητής Διεθνούς Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Henley Management College (UK). Επίσης, σύντομες παρουσιάσεις θα κάνουν και μέλη του Διδακτικού Προσωπικού του ΟΠΑ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ θα υπάρξει και συζήτηση στρογγυλής τραπέζης Ελλήνων επαγγελματιών της Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, υπό την προεδρία του Καθ. Δημήτρη Μπουραντά και της Καθ. Νάνσυς Παπαλεξανδρή.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και τα ακόλουθα:

  • Καθ. Denise Rousseau : The end of management fads. Evidence-Informed Management
  • Καθ. Wolfgang Mayrhofer : Motivation at work - mumbo-jumbo, art or daily handicraft?
  • Καθ. Chris Brewster : Learning from other countries: messages from international HRM

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δηλώσεις συμμετοχής, εγγραφές, πρόγραμμα κλπ, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
http://www.mbc.aueb.gr/hrm/conf2008/