Αρχείο Ειδήσεων Πανεπιστημίου

Πίνακας Ενότητας Εκτύπωση

10-4-2009 id:475

Το εργαστήριο ELTRUN του Τμήματος ΔΕΤ του ΟΠΑ διοργανώνει για 2η χρονιά πανελλήνιο διαγωνισμό ψηφιακής καινοτομίας για όλους τους φοιτητές. Κατάθεση επιχειρηματικών σχεδίων μέχρι 20/5/2009

Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) διοργανώνει για 2η χρονιά τον πανελλήνιο διαγωνισμό ψηφιακής επιχειρηματικότητας-καινοτομίας "e-nnovation".

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδειχθεί η νεανική καινοτομικότητα στον χώρο του διαδικτύου και να προωθηθούν νέες επιχειρηματικές ιδέες για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό e-nnovation είναι ανοικτή και δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές Πανεπιστημίων (προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί από όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και όλους τους κλάδους σπουδών) σε ομάδες από 2 έως 5 άτομα.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε τρία στάδια. Στο προκριματικό πραγματοποιείται κατάθεση των επιχειρηματικών σχεδίων μέχρι 20 Μαίου 2009. Στο ημιτελικό στάδιο προκρίνονται 20-30 ομάδες και επιλέγονται, μετά από παρουσίαση της επιχειρηματικής τους πρότασης, οι 8 καλύτερες ομάδες, και στο τελικό, όπου πραγματοποιείται εκ νέου παρουσίαση της επιχειρηματικής ιδέας των 8 ομάδων, επιλέγονται οι 3 νικήτριες.

Έντυπο e-nnovation 2009

Επικοινωνία & Πληροφορίες
Επίκ. Καθηγήτρια Κατερίνα Πραματάρη (k.pramatari@aueb.gr)
Λευτέρης Κιοσές, Ερευνητής ELTRUN (ekiose@aueb.gr)