Αρχείο Ειδήσεων Πανεπιστημίου

Πίνακας Ενότητας Εκτύπωση

9-12-2010 id:968

Το ΟΠΑ, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Π. & Αγλαΐας Κυριακού, εθελοντική αιμοδοσία στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2010

Εθελοντική Αιμοδοσία
Πέμπτη 16 & Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Π. & Αγλαΐας Κυριακού, εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη και την Παρασκευή, 16 και 17 Δεκεμβρίου 2010.

Η αιμοδοσία θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (Προαύλιο Αμφιθεάτρου) του 1ου ορόφου του κτηρίου της οδού Αντωνιάδου, από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου κατά τις ώρες 11:00 έως 17:30.

Τα παιδιά περιμένουν από όλους εμάς, μέλη ΔΕΠ, ΕΔΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ, Διοικητικό Προσωπικό και κυρίως τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας, τη στοργή και την πολύτιμη προσφορά μας.

Παρακαλούνται ιδιαιτέρως οι διδάσκοντες να ενημερώσουν τις φοιτήτριες και φοιτητές τους, κατά τη διάρκεια των διαλέξεων, για την ανάγκη συμμετοχής τους στην προσπάθεια αυτή και για τον επιπλέον λόγο ότι το Νοσοκομείο Παίδων έχει συνδράμει κατ' επανάληψη το Πανεπιστήμιό μας καλύπτοντας τις ανάγκες σε αίμα πολλών φοιτητών, μελών του προσωπικού μας ή συγγενών τους.

Όλοι, όσοι μπορείτε, ελάτε να δώσετε λίγο αίμα ως δείγμα ανθρωπιάς και  αλληλεγγύης στον συνάνθρωπό μας που υποφέρει.

Προτρέψτε τους συναδέλφους και τους φοιτητές μας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια!

 

Από την Πρυτανεία
του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Υπεύθυνες διοργάνωσης:
Κατερίνα Γαλανάκη, Υπεύθυνη Προγράμματος Έρασμος και
Δήμητρα Δημάκου, Μέλος ΕΔΠ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών