Αρχείο Ειδήσεων Πανεπιστημίου

Πίνακας Ενότητας Εκτύπωση

24-1-2011 id:992

Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης σε χώρα του εξωτερικού από το δίκτυο της AIESEC και στα Εθελοντικά Προγράμματα. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και 15/2/2011

Η AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει την ευκαιρία, σε όποιον ενδιαφέρεται, να ζήσει και να εργαστεί σε μια χώρα του διεθνούς δικτύου της για το χρονικό διάστημα Μαρτίου-Απριλίου-Μαΐου 2011. Οι τομείς ενδιαφέροντος είναι Marketing, Accounting, Finance, Business Administration, Software Programming, Web Development, Human Resources, Logistics κ.λπ.

Στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές του ΟΠΑ από το τρίτο έτος φοίτησής τους και άνω, φοιτητές Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, αλλά και πρόσφατοι απόφοιτοι (μέχρι και 2 χρόνια από την τελευταία φοιτητική τους ιδιότητα).

Αίτηση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης

Υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης της AIESEC μέχρι και την Τρίτη 15/2/2011 (ώρες Γραφείου 12.00-15.00).

Παράλληλα, δίδεται η δυνατότητα συμμετοχής στα Εθελοντικά Προγράμματα της AIESEC, στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν και φοιτητές ήδη από το πρώτο έτος σπουδών τους.

Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 17.00 - 19.00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση σχετικά με το Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης στην αίθουσα Δ12.

Υπεύθυνες Προγράμματος Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης AIESEC ΟΠΑ
Όλγα Μαβή olga.mavi@aiesec.net
Κατερίνα Λάζαρη katerina.lazari@aiesec.net

AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Δεριγνύ 1, κτήριο Βανκούβερ 3ος όροφος
τηλ.: 210-8203 268
e-mail:aiesec.athens@gmail.com