Αρχείο Ειδήσεων Πανεπιστημίου

Πίνακας Ενότητας Εκτύπωση

23-3-2011 id:1043

Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και στα Εθελοντικά Προγράμματα από το δίκτυο της AIESEC. Ενημερωτικό σεμινάριο την Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης. Με την AIESEC ΟΠΑ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ζήσουν και να εργαστούν σε μια χώρα του διεθνούς δικτύου της πάνω στα αντικείμενα των σπουδών τους, και να συμμετάσχουν σε ένα από τα αναρίθμητα εθελοντικά προγράμματα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Οι τομείς ενδιαφέροντος είναι Marketing, Accounting, Finance, Business Administration, Software Programming, Web Development, Human Resources, Logistics κ.λπ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμη και να συμβάλλουν ενεργά στην αναβάθμιση της ζωής των τοπικών κοινωνιών. Τα εθελοντικά προγράμματα περιλαμβάνουν προετοιμασία και παράδοση sessions και trainings σε μαθητές, πάνω σε θέματα όπως περιβάλλον, νέες τεχνολογίες, καινοτομία, νεανική επιχειρηματικότητα, HIV/AIDS. Επιπλέον, μπορεί να περιλαμβάνουν εργασία σε ΜΚΟ.

Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2011 και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτικό σεμινάριο σχετικά με το Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης, στην αίθουσα Α43.

Για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης πατήστε εδώ.

Στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι φοιτητές και πρόσφατοι απόφοιτοι του ΟΠΑ, από τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στις Υπεύθυνες του Προγράμματος Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης της AIESEC ΟΠΑ, Όλγα Μαβή (olga.mavi@aiesec.net) και Κατερίνα Λάζαρη (katerina.lazari@aiesec.net).

AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Δεριγνύ 1, κτήριο Βανκούβερ 3ος όροφος
Τηλ.: 210-8203 268
e-mail: aiesec.athens@gmail.com