Αρχείο Ειδήσεων Πανεπιστημίου

Πίνακας Ενότητας Εκτύπωση

5-6-2012 id:1400

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του τριημέρου των "Ημερών Επαγγελματικού Προσανατολισμού" που διοργάνωσε το Γραφείο Διασύνδεσης του ΟΠΑ (29-31/5/2012)

Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ
Ημέρες Επαγγελματικού Προσανατολισμού
29-31 Μαΐου 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του τριημέρου των "Ημερών Επαγγελματικού Προσανατολισμού" που διοργάνωσε το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, 60 μεγάλες Επιχειρήσεις, Τράπεζες και Οργανισμοί, που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς, έλαβαν μέρος στις συνεντεύξεις και συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας με τους ενδιαφερόμενους φοιτητές και αποφοίτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τους 600 περίπου υποψηφίους που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, οι περισσότεροι ήταν πτυχιούχοι και συνέχιζαν τις σπουδές τους σε Μεταπτυχιακό επίπεδο.


Ο Πρύτανης του ΟΠΑ Καθ. κ. Κ. Γάτσιος με την οργανωτική ομάδα των Ημερών Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Η εκδήλωση έλαβε χώρα το διάστημα 29-31 Μαΐου 2012, από τις 9:00 έως τις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Royal Olympic".

Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, την εκδήλωση επισκέφτηκε ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος και συνομίλησε με εκπροσώπους των εταιρειών, οι οποίοι του μετέφεραν την άποψή τους για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και τον διαβεβαίωσαν για την πολύ υψηλού επιπέδου κατάρτιση των υποψηφίων.

Συνοψίζοντας, είναι κοινή προσδοκία όλων των μελών της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας, αλλά και των φορέων των επιχειρήσεων, αυτός ο θεσμός των Ημερών Επαγγελματικού Προσανατολισμού να συνεχιστεί και τα επόμενα έτη με την ανάλογη επιτυχία.

Το Γραφείο Διασύνδεσης συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση".

Φωτογραφίες Εκδήλωσης