Αρχείο Ειδήσεων Πανεπιστημίου

Πίνακας Ενότητας Εκτύπωση

7-11-2013 id:1867

Καθηγητές του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ συμμετέχουν στη διοργάνωση των βραβείων "Made in Greece" που θεσπίστηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ

Οι Καθηγητές του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κκ Γ. Αυλωνίτης και Γ. Μπάλτας συμμετέχουν στη διοργάνωση, και συγκεκριμένα στην τριμελή οργανωτική επιτροπή, των βραβείων "Made in Greece" που θεσπίστηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.).

Το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας είναι ενεργά παρόν στην προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας και την καθιέρωση ενός παραγωγικού αναπτυξιακού μοντέλου με έμφαση στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια και στο μάρκετινγκ ποιοτικών προϊόντων ελληνικής παραγωγής.

Σκοπός της διοργάνωσης των βραβείων "Made in Greece" είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των παραγωγικών επιχειρήσεων, οργανισμών, συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και προσωπικών προσπαθειών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις και δημιουργούν σημαντική προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία. Τα βραβεία απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που παράγουν στην Ελλάδα και για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των επωνύμων προϊόντων τους πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Εξωτερικών. Η τελετή απονομής θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία "Made in Greece" βρίσκονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.madeingreeceawards.gr