9-12-2016 id:3035

Το ΟΠΑ, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Π. & Αγλαΐας Κυριακού, εθελοντική αιμοδοσία στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2016

Εθελοντική Αιμοδοσία
Τετάρτη 14 & Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού, το 48ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016.

Η αιμοδοσία θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (προαύλιο αμφιθεάτρου) του 1ου ορόφου του κτηρίου της οδού Αντωνιάδου, από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου κατά τις ώρες 11:00 έως 17:30.

Τα παιδιά περιμένουν από όλους εμάς, Καθηγητές και Λέκτορες, μέλη ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΔΠ, Διοικητικό Προσωπικό και κυρίως από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας, τη στοργή και την πολύτιμη προσφορά μας.

Παρακαλούνται οι διδάσκοντες να ενημερώσουν τις φοιτήτριες και φοιτητές τους κατά τη διάρκεια των διαλέξεων για την ανάγκη συμμετοχής τους στην προσπάθεια αυτή, και για τον επιπλέον λόγο ότι το Νοσοκομείο Παίδων έχει συνδράμει κατ'επανάληψη το Πανεπιστήμιό μας, καλύπτοντας τις ανάγκες σε αίμα πολλών φοιτητών, μελών του προσωπικού μας ή συγγενών τους.

Όλοι, όσοι μπορείτε, ελάτε να λάβετε μέρος στο 48ο διήμερο αιμοδοσίας, που διοργανώνεται στο Πανεπιστήμιό μας από το 1994 και να δώσετε λίγο αίμα, δείγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπό μας που υποφέρει.

Προτρέψτε τους συναδέλφους και τους φοιτητές μας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια!

Από την Πρυτανεία
του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών